Followers

TEKAN DISINI.:.

Thursday, May 19, 2011

.:. K.A.M.I.:.




salam
lm nyer x update
blog
al-maklumlah
bz ckt
mn xnyer
bz ngan pembebtangan LI
aku,
alhamdullillah semua berjalan ngan lancar,
lps nie tgu result jer
harap2 lulus lah.
lepas nie rindulah kat kawan2 sepe
rjuangan
enth xth nak tls ap?
agak2 sedih lah kan,
hampir 3thn bersama
cm2 y dilalui..
sekejap jer ms y ber lalu
insyaallah panjang umur kt jmp time
convo
nie sebahagian member2 seperjuangan
y lain dah balik
hehehe
nie semua dak kelas aku yang dah berjaya menamatkan LI
syabas diucaokan
sekian
wassalam.

Friday, May 13, 2011

.:. Berakhirnyer Penantian.:.

salam
hampir satu hr x bk blog
akhirnyer leh bk jgk...
huhuhu...
leh bc n3 mmbr2
rindu sgt2...
update mls
hehehe
ok

Thursday, May 12, 2011

.:. Blog Paling Simple Tapi Bebas.:.



salam
nak join contest dr adibah mazlan
senang jer jer,
sila lihat bwh
ada syarat2 cm mn nak join
bermula pada pukul 5.00 petang/ 11 Mei.
hingga
tamat pikul 5.oo petang/16 mei
lama kan???
-
-
-
-
-
-
ada lagi nie
  1. mesti follow blog adibah mazlan n abe long ( wajib)
  2. korang mesti LIKE FB Page ini klik SINI
  3. Letak tajuk kontez ini 'blog paling simple tapi bebas
  4. letak link kontez ini di link MALAYSIAN BLOGGER UNITED * senang JUDGE nak tgk*
  5. Tag Adibah mazlan & Abe Mazlan di entry korang.
  6. gurl n boy
  7. mesti warga malay
Done.. cikup syarat x?
hehehe...
Kawan2 meh la join nyer...

.:. DONE... DONE... AND DONE....:.


Salam
mgkn n3 ahak lm dah kot
tanggal 6mei 2011
tamat lah latihan Industri aku
banyak bendayang aku dpt di sana
cm2 kenangan manis dan pahit yang aku lalui,
seronok pun ada
terima kasih nyer
coz sudi terima saya
Di pUsat Islam DAN Pembangunan Insan Kat UMP.
Jasa2 kalian semua akan dikenang
terima kasih sekali lagi hadiah
mmg suka,tgu apa isi didalam nie nyer
hehehe
coming soon nyer...
sj nak wat kejutan kat korang2 nie
klu xnak ambik th,
aku x ksh pun
huhuhu
lepas abis pratikal kn wt report lak
emmm
pening2 but
still leh siapkan dalam ms sehari
hehehe
walaupun keadaan kesihatan yang agak2 xberapa sihat nie
akhirnyer siap jgk report akunie bnd2 penting kn bwk 18hb nie
dua2 report dh siap
n
yang bersampul 2 dipanggil borang oren.
dalam borang 2, penilaian sepanjang aku menjalani latihan industri,
agak2 brp lah markah aku dpt nyer.
takut gler,
sbb borang oren 2 aku xleh tgk
harap2 aku lepas lah latihan pratikal
xsbr2 nak convo
lps 2leh cr kerja y gaji besar skt
hahaha
(tamak punyer org)
terima kasih sekali lagi semua
staff2 PIMPIN
hanya ucapan terima kasih sahaja yang dapat
diungkap.
berbunga2 lak ayat..
oklah smpai sini jer nak crt
tgk lak klu rajin ada lah n3 br nyer
ok
assalammualaikum...

Wednesday, May 4, 2011

.:. SeLeSaI.:.

Salam,
sempat lagi nak update blog,
hehehe
blh jer kan
bkn apa, aku nak crt skt nie,
crt y aku tgk ptg2 dah abis
nak th crt ap?
nie dia KEJORA DAN BINTANG
mmg best gler lah kan,
kdg2 2 geram jgk tgk diorg blakon,
tp sabat jer lah kan
nm lah crt
hehehe.
cm ksh cinta aku lak
(perasaan btl lah )
jangan mrh nyer
crt nie kat astro prima
kul 6.30 petang
Jad sape2 nak tgk, leh tgk ulangan punyer
akhirnyer khawin jgk
Kejora ngan Erlangga kan
(y xth wat2 th jer lah)
Jadi Lepas nie Layan ceritA
CINTA MELODY
AKU krg pst
sila lihat bawah
nie lah pelakon nyer
jadi kt layan jer>>>

Sunday, May 1, 2011

.:. TERUS MENANTI.:.

Salam,
tb2 mlm nie cm penat gler
mn x nyer,
hr nie 2 kenduri aku g,
hr nie lah dpt jmp mmbr2 aku
mmg lm gler x jmp,
wei rindu sm korang
hahaha
sebenarnyer nak cerita psl lain nie
hehehe
sj jer intro kasi gempak skt
sebenarnya aku rindu sm i2 En. FIZREE
dia sibuk lak minggu nie,
mmg susah lah nak mesej dia,
emmm sabar jer lah
Bila lah kita akan bertemu lagi?
Dulu Aku blh bersabar kenapa sekarang xleh??
farhana2, jgn cr psl>>>
bertahun2 leh tgu,
bln sekarag 2,3 hari dah resah gelisah,
nie br permulaan farhana,
emmm...
dh xdpt diungkap dengan kata2
AWAK, AWAK TAHU TAK SYA RINDU AWK
Ayat skema btl,
malam2 nie pun nak jiwang
nie lah orang y aku rindu..
huhuhu,
y baju putih 2 tau,
y baju hitam 2 orang punyer
tetteet..tetttett..
Jangan marah pada sesiapa yang berkenaan..'heheheNie lah muka seorag perindu,
hahaha
lawak btl,
sj jer,
x berkaitan lgsg
saja nie jer kot.
JOm LAYAN JANGAN TIDUR LAGI
DI TV3>>>