Followers

TEKAN DISINI.:.

Thursday, February 24, 2011

.:. Aku rindu sama Ini ORANG .:.

Hari nie tiba2 jer teringat sama ini org...
aku pun xth knp???
mst korg tertanyer2 kan sp orang nie...
Dulu dua2 nie lah pernah jadi pakwe aku
(terkejut kan) hehehe...
Tapi 2 dululah sekarang still kawan lagi..
TEMAN TAPI MESRA huhuhu...
Bukan apa sebelum hubungan aku berterusan lebih panjang...
dan terjadi ap2 baik lah wat keputusan sebaik2 nyer..
Benar orang cakap cinta itu buta...
Ini lah jadinyer...
hehehe,,, tapi 2 dulu sekarang ingin jd y terbaik dlm hidup nie,
aku cerita skt tentang orang ini
  • yang gambar atas sekali 2 nm nyer fizre tp org panggil dia yie,
  • Budak jengka nie duk jengka 14,
  • aku pernah g umah dia time raya 2008,
  • aku g sya ngan kak kesayangan aku @ bff (kak yani)
  • rs tulah kali terakhir aku jumpa dia,
  • aku knl dia pun dr YM(pelik x pelik)...
  • Kawan dia yang knlkan aku ngan dia...
  • (TQ joe klu x, xde lah aku jmp si yie nie)
  • klu ikut kan byk lg nak tulis psl dia,tp kn tgu ah n3 yg akan datang...

yang kedua nie
  • Gambar yang bawah 2 nama nyer firdaus@fir
  • bdk kelantan tapi duk KL
  • aku knl dia nie secara x sengaja...
  • dia tersalah no, tekan2 no aku jadi bermulalah sesi suai kenal (cm orentasi lak)
  • Setahun jgk lah aku couple ngan dia... tp hubungan 2 putus cm 2 jer.. aku y mintak.. sbb time 2 aku couple ngan yie... (jht jgk aku.. tp aku x mempermainkan perasaan dia..
  • bukan time 2kan x berapa nak matang hahaha,,, yolah 2...
  • maafkan saya wak xleh mengembirakan awk,minta maaf byk2...
2 lah cerita tentang orang nie..hahaha...
buat ms nie aku still lagi mesej ngan firdaus nie dia cm teman tapi mesra... aku suka kawan ngan dia... tapi x mungkin aku boleh kembali pada dia

p/s : kepada cik firdaus klu terbaca n3 nie,sy minta maaf byk2 nyer... sy still syg awk tapi sebagai KAWAN x lebih dari 2 n
: Kepada cik fizre saya sayang awk... saya tgu awk nyer... sy pegang janji2 awk...

No comments:

Post a Comment