Followers

TEKAN DISINI.:.

Thursday, March 17, 2011

.:. KAWAN LAMA .:.

Tiba2 jer aku teringat kawan lama aku nie,
aku still anggap dia kawan aku,
tp dh lama x berhubung,
klu ak rindu dia af bk fb ngan blog dia
(jgn mrh nye)
http://www.smileycodes.info
bkn ap aku teringin nak chat ngan dia,
tp xde kekuatan lah,
aku pun x pasti dia still ingat aku ker x?
aku takut dia marah aku lg,
aku nak mintak maafhttp://www.smileycodes.info byk2 lah kat dia klu
aku terkasar bhs, terambil hati ngan akuhttp://www.smileycodes.info
sory nyer KAWAN
aku xnak bg th nm dia sp,
tp klu dia terbaca n3 nie
n meninggalkan comment kat aku
terima kasih byk2
aku rindu ko lah

No comments:

Post a Comment