Followers

TEKAN DISINI.:.

Sunday, March 6, 2011

.:. The sweetest memori in Past Year




aku terbaca n3 nie,tiba2 aku teringat time belajar dl,byk sweet memories nie,
Jd aku ambik keputusan nak join contest nie
ad sp2 nak join lej klik kat sn http://simpleituhaku.blogspot.com
Nie Gambar yang aku pilih,
time nie sebelum exam,
tp lp lah tarikh bila,
mmg best giler gambar g air terjun pancing kat kuantan,
klu korg g, pst x kan dilupakan
(sempat lagi promot),
simple gambar jer, tp still sweet memori
Jadi nie gambar y aku pilih,
nie time lest exam kitorg,

maklum lah lps nie masing2 dh nak bwk haluan masing.
semua member2 aku nie dh nak pratikal dh,
jadi nie lah gmbar kenangan ktorg,
semua sekali 40 org, but gmbr nie x ckp,
2 org lg hilang hehehe( jgn mrh nyer)
Last Day 27 november 2010.
boleh x ltk gmbr lain,
blh jer lah kot,
n gmbr lg st nie
last day jgk tp malam nyer, ktorg wat BBQ
utk sem ktorg jer,
ustaz muin datang...
2 yang best nyer
nie muka2 sedih nak berpisah hehehe
Ada tiga gambar aku pilih,walaupun simple, tetapi kenangan nie semua msh segar dlm igtn
rindu gler kat korg nie smua huhuhuhu
5 Orang y aku tag :
Kak Yurn
Mia Haida
Nur syafiqah
Cik Mimie
cik Aswani

4 comments:

  1. soey , bawu pasan , letak link nie at komen eak , :)) niway gud larks :))

    ReplyDelete
  2. ana...rindu nyer mase nih..huhuu..love u all..much..damn much...

    ReplyDelete
  3. 2 lah psl byk lg gambr kenangan nie

    ReplyDelete